Ring oss

for en hyggelig og uforpliktende prat!

TJENESTER

VERDIVURDERING

Vi vurderer hvilken markedsverdi boligen har på bakgrunn av beliggenhet, standard, byggeår og areal for deg som vurderer å selge bolig eller skal refinansiere lånet.

VERDITAKST

Verditakst sier minimalt om boligens tekniske tilstand, og er derfor ikke anbefalt ved salg av bolig, men egner seg i forbindelse med finansiering og refinansiering av bolig, arv og samlivsbrudd.

TILSTANDSRAPPORT

En tilstandsrapport er en grundig og detaljert beskrivelse av boligens status med hensyn til teknisk tilstand og vedlikehold etter å ha gjennomført en grundig kontroll av boligen.

Trenger du takstmann i Sauda? Kontakt oss i dag!

SKADETAKST

En detaljert beskrivelse av skade på bolig og eiendom, med utarbeidelse av kostnadsoverslag for utbedring av skaden. En skadetakst utarbeides som regel i forbindelse med et forsikringsoppgjør.

REKLAMASJONSTAKST

Det kan oppdages feil eller mangler etter overtakelsen av en bolig. Reklamasjon er den betegnelsen på å klage over en mangel til selger, og reklamasjonsreglene kan avgjøre om selger kan holdes ansvarlig.

UAVHENGIG KONTROLL

Hovedmålet med uavhengig kontroll er at våtrom og lufttetthet blir ivaretatt etter dagens krav, og for å sikre at forbruker skal få det produktet han faktisk har krav på.

VÅTROMSKONTROLL

Våtromskontrollen gir en god oversikt over tilstanden på våtrom/kjøkken, og kan være med på å avdekke feil/mangler som over tid kan utvikle seg til større skader.

OVERTAKELSE

Det vil være en fordel å ha med en takstmann ved overtakelse av ny bolig. Takstmannen har rutiner og kompetanse til å foreta kontroll av boligen i henhold til tekniske krav, kvalitetskrav m.m.

BYGGELÅNSOPPFØLGING

Byggelånsoppfølging er en oppdragstype der takstmannen besiktiger byggeplassen for å vurdere om fremdriften på de kontraktsmessige byggearbeidene er i rute i forhold til betalingsplanen mot utbygger.

Ring oss

for en hyggelig og uforpliktende prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle